MEK – Service, Reparation och Däck

Smarta bilägare ställer höga krav på sin verkstad. Krav som vi på Karlshamn Bil möter på ett prisvärt och bekvämt sätt. Karlshamn Bil är en del av ett landsomfattande samarbete med AD Bilverkstad.

Det säkra valet

Hos auktoriserade AD Bilverkstäder blir arbetet utfört av skickliga och välutbildade bilmekaniker som känner till hur olika bilmärken och modeller fungerar. Allt dokumenteras utförligt i ett serviceprotokoll och i din servicebok.

Garanterad kompetens

AD Bilverkstad är ledande i Europa på att vidareutbilda moderna verkstadstekniker. Se det som ett kvitto på att du därför alltid får snabb och personlig proffshjälp när du vill reparera och serva din bil hos Karlshamn Bil.

Assistans försäkring ingår alltid vid service

När du servar och reparerar din bil hos oss ingår dessutom Europagaranti och två månaders assistansförsäkring. Med AD’s assistansnummer i handskfacket kommer du att känna dig tryggare på din resa.

Trygghet

Vi vill att du skall känna dig trygg när du lämnar in din bil hos oss. Hos oss har du 2 års garanti på reservdelarna. Vi följer din biltillverkares rekommendationer och instruktioner angående service till punkt och pricka.

Vi älskar nöjda kunder

Nöjda kunder är viktigt för oss. Nöjda kunder är bästa marknadsföringen för oss. Efter att ha lämnat in bilen på reparation eller service hos oss som auktoriserad AD Bilverkstad kan du vara säker på att bli väl omhändertagen, även efter besöket.

Bokning via formulär

Vi erbjuder en bokningsformulär via webben där du enkelt kan fylla i vad du behöver hjälp med. Du kommer sedan att kontaktas av oss för eventuell tid och mera info. Naturligtvis kan du även ringa oss som vanligt för att boka tid.