PLÅTSKADOR, ROST OCH YTRIKTNING

Vi utför karossreparationer såsom skador på stötfångare, repor i lacken, mindre bucklor och missfärgning på aluminiumfälgar till en högkvalitativ standard och till en bråkdel av priset för traditionella kaross lackerings metoder.

Lagning av rost

Vi kan hjälpa till med alla slags rostlagningar och lackeringar. Vi använder olika sätt att laga rost, vi kan blästra bort rost, slipa rost, svetsa ny plåt med mera.

Offert

Det är svårt att lämna ett pris på rostlagningar, rosten kan också ha spritt sig längre än ögat ser. Därför rekommenderar vi att du bokar tid och kommer in till oss för att få ett gratis ej bindande prisförslag. Du kan oftast vänta medans vi undersöker bilen.

Lackering

När du gör en rostlagning hos oss garanteras du en professionell färgmatchning vid lackering av delar.

Anmäl skada

Om din bilskada beror på en olycka måste du ha fyllt i en skadeanmälan till din försäkring. Har du råkat ut för skadegörelse, viltolycka, stöld eller inbrott krävs dessutom alltid en polisrapport.

Reparera skador

Vi gör en skadebesiktning och skadevärdering för beräkning av reparationstider och karosskador som sänds till ditt försäkringsbolag.

Bokning via formulär

Vi erbjuder en bokningsformulär via webben där du enkelt kan fylla i vad du behöver hjälp med. Du kommer sedan att kontaktas av oss för eventuell tid och mera info. Naturligtvis kan du även ringa oss som vanligt för att boka tid.